room image

Struccfarm

Szállodánktól autóval 3 percre, a Fürdő útról, a sportpálya melletti dűlőn jutunk az országban elsőként Hajdúnánásra telepített struccfarmra. Az 1993-ban ide érkező dél-afrikai madarak nemcsak turisztikai látványosságként szolgálnak. Minden részük hasznosítható.

További részletek
room image

Lovasudvar

Az erdővel, legelővel körülölelt, tágas Lovasudvar szeretettel várja a Hajdúnánásra idelátogató, lovakat, lovaglást, tereplovaglást kedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat egyaránt. A Lovasudvarban lovasoktatás folyik kezdő és haladó lovasok részére.

További részletek
room image

Aranyszalma Gyógycentrum

A Hajdúnánási Gyógyfürdő felújítását és bővítését követően olyan új gyógyászati, egészségturisztikai központ jött létre, mely megfelel a kor gyógyászati és technikai követelményeinek és a közelmúltban megkapta a regionális gyógyfürdő címet.

További részletek
room image

Hajdúnánási Gyógyfürdő

A Hotel Medián*** Hajdúnánás vendégei számára 10% kedvezménnyel csökkentett áron fürdő belépő jegyek vásárolhatóak recepciónkon.
Hajdúnánás városa Hajdúszoboszló és Debrecen mellett Hajdú-Bihar megye harmadik legnagyobb fürdővárosa.

További részletek
room image

Kendereskert

Hajdúnánás határából ered a történelmi Hortobágy-folyó, mely vízfolyás kapcsolja össze városunkat a Hortobággyal. Az alföldi puszta részenként az itt élők büszkék a több évszázada öröklődő tradicionális gazdálkodásra és a város pásztorkultúrájára.

További részletek
room image

Hortobágy

Balmazújvároson keresztül juthatnak el személyautóval legegyszerűbben első nemzeti parkunkba, a Hortobágyra. Itt láthatják a híres "Kilenclyukú Hidat", a hortobágyi csárdát. A pásztormúzeumban betekintést nyerhetnek a puszta természeti és néprajzi múltjába.

További részletek