NYERJ EGY AJÁNDÉK ÉJSZAKÁT KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

Nem kell mást tenned, csak megosztanod velünk szállodánkban eltöltött tartózkodásod során tapasztaltakat. Elmondhatod nekünk milyen élményekben volt részed, vagy akár azt is, hogy milyen változást látnál szívesen annak érdekében, hogy újra a Hotel Medián*** Hajdúnánás családbarát wellness szállodát válaszd pihenésed céljául. Megoszthatsz tippeket, ötleteket velünk és ezt most mi díjazzuk is! Második lépésben kövesd be Facebook oldalunkat.

Mit kell tenned?

Elutazásod követő 1-2 napon belül e-mailt küldünk neked, melyben megtalálod értékelő kérdőívünket. Nem kell mást tenned, csak kitölteni a kérdőívet majd bekövetni facebook oldalunkat. Ezzel máris részt veszel a játékban!

Mit nyerhetsz?

1 db két fő részére, 1 éjszakára szóló ajándék vouchert nyerhetsz, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza.

  • Elhelyezés kétágyas szobában

  • Bőséges büfé reggeli

  • A szálloda wellness részlegének használata (finn és infra szauna, nyakzuhannyal felszerelt pihenő medence, gyermek medence)

  • Fürdőköpeny bekészítés a szobában

  • Díjmentes pipere, törülköző és fürdőköpeny bekészítés

  • Ingyenes parkolás

  • Gyors és díjmentes WIFI

Mikor lesz a sorsolás?

Minden hónap 15-én sorsolunk a kérdőív kitöltők között. A nyertes nevét honlapunkon tesszük közé. Érdemes folyamatosan figyelned oldalunkat. Ha azonnal nem is nyertél, következő hónapban akár lehet téged sorsolunk ki! A nyerteseket külön nem értesítjük ki, a sorsolás eredményét honlapunkon tesszük közzé.

Hogyan kapom meg a nyereményem?

Holnapunkra ellátogatva ellenőrizheted, hogy te voltál-e a hónap szerencsés nyertese. Ha te nyerted az 1 db két fő 1 éjszakára szóló ajándék vouchert, nem kell mást tenned, csak felvenni velünk a kapcsolatot recepcio@hotelmedian.hu címen. Egyeztetést követően nyereményedet elektronikus úton megküldjük neked.