Esküvő Kiállítás a Hotel Mediánban

Közeleg életed legfontosabb napja, de még számtalan dolgot kell leszervezned és megtervezned, hogy a nagy nap valóban emlékezetes legyen? Mi most egy kicsit segítünk neked.🌷🌹🌸

Látogass el a  3 csillagos Hotel Mediánba 2020. január 18-án Esküvő Kiállításunkra, ahol megismerheted Hajdúnánás és a környék legjobb fodrászait, sminkeseit, esküvőruha kölcsönzőit, ceremóniamestereit és lakodalmas zenészeit!

Ha pedig a tökéletes helyszínt  keresed menyegződnek, akkor a Hotel Medián kiváló választás lehet legyen szó egy szűkebb körű vagy egy nagyszabású lagziról. 

Ha szeretnél többet megtudni január 18-ai Esküvő Kiállításunkról, akkor jelöld be Facebook eseményünknél, hogy Te is ott leszel, mert hamarosan jövünk a további részletekkel. Facebook eseményünket az alábbi linken éred el:Jelöld hát be a naptáradba: 2020. január 18. (szombat) Esküvő Kiállítás a hajdúnánási Hotel Mediánban. 


XXI. DEBRECENI ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS

Sőt, akár január 11-én és 12-én, a XXI. Debreceni Esküvő Kiállítás és Vásáron is találkozhatsz velünk a Lovardában. Az ország egyik legnagyszabásúbb esküvői kiállításáról az alábbi linkre kattintva találsz bővebb információt. 

Bővebb információ