Étlap

Kedves Vendégeink!
 
2019. december 24-26-ig éttermünkben a'la carte fogyasztás csak előzetes asztalfoglalás esetén elérhető.  
Karácsonyi csomagjaink elvitelre: halászlé, sültes tál-rendeléseket felveszünk ezidő alatt, melyet tisztelettel ajánlunk figyelmükbe!
 
Érdeklődni:
E-mail: recepcio@hotelmedian.hu
Telefon: +36 52 570 140
 
Várjuk érdeklődését/megrendelését szeretettel!
Élvezze a Hotel Medián*** kulináris sokszínűségét! Konyhánk remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat. Válasszon a’la carte étlapunkról, vagy hétköznapokon menüink közül, nem fog csalódni!


Tapasztalja meg éttermünk kulináris sokszínűségét, amely remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat.  Az étkezésekre svédasztalos valamint a’la carte rendszerben egyaránt van lehetőség. A reggeli minden esetben büfé jellegű, svédasztalos – a szoba árban minden esetben benne foglaltatik.

Szeretettel várjuk éttermünkben, borozónkban és fagylaltozónkban!

Ha szeretné otthonában felidézni a nálunk kipróbált fenséges ízeket, kövesse figyelemmel oldalunkat. Séfünk Kerezsi Sándor beavatja Önöket néhány étel elkészítési módjába. Ha pedig ez nem elég, írjon e-mailt (info@hotelmedian) és kérje segítségünket, hogy a már megkóstolt ételeket saját maga is elkészíthesse!