Étlap

Kedves Vendégeink!
 
A kijárási korlátozás értelmében 2020. március 28. és április 11. között szállodánk éttermében csak elvitelre tudunk ételt biztosítani Önöknek.
2020. március 16-ai kormányrendelet értelmében éttermünk minden nap csak 15:00-ig tart nyitva. Megértésüket köszönjük.
Érdeklődni:
E-mail: recepcio@hotelmedian.hu
Telefon: +36 52 570 140
 
Várjuk érdeklődését/megrendelését szeretettel!
Élvezze a Hotel Medián*** kulináris sokszínűségét! Konyhánk remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat. Válasszon a’la carte étlapunkról, vagy hétköznapokon menüink közül, nem fog csalódni!


Tapasztalja meg éttermünk kulináris sokszínűségét, amely remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat.  Az étkezésekre svédasztalos valamint a’la carte rendszerben egyaránt van lehetőség. A reggeli minden esetben büfé jellegű, svédasztalos – a szoba árban minden esetben benne foglaltatik.

Szeretettel várjuk éttermünkben, borozónkban és fagylaltozónkban!

Ha szeretné otthonában felidézni a nálunk kipróbált fenséges ízeket, kövesse figyelemmel oldalunkat. Séfünk Kerezsi Sándor beavatja Önöket néhány étel elkészítési módjába. Ha pedig ez nem elég, írjon e-mailt (info@hotelmedian) és kérje segítségünket, hogy a már megkóstolt ételeket saját maga is elkészíthesse!