Konferenciák, üzleti események

Üzleti események, csapatépítő programok

Összegyűjtöttük a sikeres rendezvény meghatározó elemeit vendégeink számára. Válassza ki az önnek legmegfelelőbb rendezvénytermet a kínálatunkból és rugalmas valamit professzionális szervezést, kiváló catering szolgáltatást, inspiráló környezetet, valamint modern rendezvénytechnikát adunk hozzá.

Segítünk Önnek, hogy az Ön által megálmodott és munkatársaink segítségével tökéletesen megvalósított üzleti rendezvénnyel hozzájáruljunk üzleti céljainak eléréséhez. 
Helyszínt keres egy élménydús és sikeres csapatépítés számára? Válassza a Hotel Medián***-ot, és mi garantáljuk csapatának az emlékezetes és hasznos időtöltést.

A hotel rendezvényekkel foglalkozó csapata egyedi ötletekkel, izgalmas programokkal, csapatjátékokkal, kiváló vendéglátással, wellness-programmal várja a vállalati, valamit csapatépítő rendezvények résztvevőit!


Konferenciaterem
Konferenciatermünkben, mely mintegy 130 m2 nagyságú, 80-100 fő befogadására alkalmas rendezvények, konferenciák megrendezése lehetséges.
 
A terem felszereltsége:
Modern technikai háttér
WIFI, hangosítás, mikrofon
Székek, asztalok, pulpitus
Közvetlen mosdó kapcsolat
Légkondícionálás 
 
A termekben térítés ellenében igénybe vehető eszközök: 
Projektor
TV+Video
Írásvetítő
Diavetítő
CD/DVD lejátszó
Egyedi hang és fénytechnika megállapodás szerint.


Vendéglátás
100-120 fő befogadására alkalmas éttermünk minden igényt kielégítően szolgálja a konferenciára érkezők kényelmét. Borozónkban egy-egy hosszú nap után élvezhetik a méltán híres magyar borok ízvilágát. Szivarszobánkban egy jó szivar és egy ital mellett köttethetnek akár a legjobb üzletek.


Tréning és csapatépítés
„Egységben az erő!” mondja a közmondás, hát éljen ön is vele! Ön is tudja, hogy egy jól felépített csapatépítő tréning növeli az összhangot és összetartozás érzését a dolgozói között, és egy egységes csapat sokkal sikeresebbé teszi vállalkozását is.
 
Csapatépítő programajánlataink:
Indoor
Játékos, kreatív borkóstoló
Stratégiai játékok
Zenekarok
Fellépő művészek
Koktél partyk
Karaoke, karaoke verseny
 
Outdoor
Túlélő túrák 
Éjszakai túrák
Helyi stratégiai játékok
Keresd magad játékok
és még számos egyedi, akár rendelésre is elkészített program.
 
Szívesen vállaljuk a következő rendezvények megrendezését:
Catering kitelepülés
Protokolláris rendezvények
Esküvők
Családi rendezvények
 
A magas színtű kiszolgálás érdekében a részletes rendezvényajánlatért, kérjük keresse kollégáinkat a recepcio@hotelmedian.hu  e-mail címen vagy Hotel Medián központi számán 06-52-570140-es számon, ahol készséggel állunk rendelkezésére.